top of page
Sjoeblom Winery, Napa Valley, California

Sjoeblom Winery

Sjoeblom Winery grundades i augusti år 2000 i Napa i Kalifornien, en av de mest prestigefyllda och progressiva vinproducerande regionerna i världen.

 

Sjoeblom Winerys filosofi att producera förstklassigt kvalitetsvin baseras på hantverkskunskap från "Gamla Världen", nedärvda traditioner, samt modern vetenskap.  Sjoeblom strävar efter en syntes mellan klassisk Europeisk kunskap, experimentering, och de senaste metoderna inom vintillverkningen.

 

Chauvignon Reserve, ett mousserande vin av Cabernet Sauvignon-druvor från Napa Valley, framtaget enligt Méthode Champenoise, har varit vingårdens flagskepp sedan starten.

 

På Systembolaget i Sverige finns Chateaux Vadeaux, en Vintage 2013 Zinfandel, och Chateaux Halleaux, en Vintage 2015 Chardonnay.

2018 är glöggens år för Sjoeblom Winery. Som första seriösa vinproducent lanserar vi en äkta svensk glögg på den amerikanska marknaden. 

Vårt Team

Wine in its making

Christopher Sjöblom är Prince Charming (son), och ansvarig för glöggförsäljning och marknadsföring på USAs västkust.

Stephanie Sjoblom

Stephanie Sjöblom är familjens Prinsess-Skönhet (dotter), och ansvarig för glöggförsäljning och marknadsföring på USAs östkust.

Christina Sjoblom

Christina Sjöblom är familjens "adopterade" Far/Mormor, och ansvarig för glöggverksamhet och logistik i USA.

Mike Sjoblom, CEO and Winemaker of Sjoeblom Winery

Mikael Sjöblom är vinmakare och glöggmästare hos Sjoeblom Winery.

bottom of page